...а млади колега...и мен в първият миг ме развесели заглавието ти, но само в първият....ти откъде я лепна тая алфа....ако не е нов внос...е от ръка...треве от някой познат алфист да е...я ни открехни кой ти го начука така яко...да видим познаваме ли го, знаем ли га тоя готен пич....че като слушам из форума,нещо ного ги тачим такива майстори на врътката...а?
Известие
Collapse
No announcement yet.
от днес съм алфист и вече съм в бокса
Collapse
X
-
Здравей колега,колата беше нов внос и я купих от автокъща.http://picbg.net/img.php?file=579af236b0ff9a21.jpg
Alfa Romeo 156 2.0 TS
Comment
-
...добре,казваш техник си и сам си правиш нещата, сега вече като я оправи, какви са ти личните изводи за това сриване на биелни лагери...какви причини установи....надрани ли бяха,чернилка от прегряване-респ.стопени имаше ли...предполагам че и доста други колеги ще се заинтересуват....казваш 6-6.5к обороти-спортно си я юрнал...беше ли сменил маслото,масленият филтър...така за себе си до кви изводи стигна...за нас би било важно всички караме търкаляни коли,че и спортно се изживяваме с тях, и не е приятно човек да я укърши ей така...аз лично никога не им търся на колите си които съм имал есктремни режими и форсинги...гледам до към 70-80% /на око/ да им дърпам мощност, демек-вардя се....ако ти е удобно,сподели и разкажи...156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
-
Маслото беше сменено,личеше си по цвета му,по масления филтър и всички други консумативи.При отливането на блоковете се използва пресован пясък за формоване на блока.Блока не е бил почистен добре от песъчинките и частици от тях са попаднали на четвърти биелен лагер.Разглобих блока и много внимателно го почистих,излязоха много песъчинки,особено много бяха на горния балансиращ вал и аз съм имал "щастието"точно на мен да се случи това.http://picbg.net/img.php?file=579af236b0ff9a21.jpg
Alfa Romeo 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от zlatimМаслото беше сменено,личеше си по цвета му,по масления филтър и всички други консумативи.При отливането на блоковете се използва пресован пясък за формоване на блока.Блока не е бил почистен добре от песъчинките и частици от тях са попаднали на четвърти биелен лагер.Разглобих блока и много внимателно го почистих,излязоха много песъчинки,особено много бяха на горния балансиращ вал и аз съм имал "щастието"точно на мен да се случи това.
А колега на колко километра ти е колата че и пресован пясък от завода намери - да не е чисто нова ? Или викаш точно сега на теб ти падна пясъка от блока след 100 000+ километра а?
Лично мое мнение е че си си взел кола след нескопосан ремонт или пък маслото ти е било ментеИма вероятност и помпата да е фира ма ти щом ги разбираш сигурно си я проверил
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
...не че се правя на отворко и камо ли да се впрягам,ама тая работа със леярски непочистената отливка на блокът ти-не я вярвам....аве ей човек...това все пак е Алфа,фирма с дългогодишни традиции,виждаш докъде са стигнали хората макар и да не са точно №1 в класацията, ... без да ти давам оценки на диагностиката за причините на аварията или да те преценявам, но макар хипотетично да си логичен, помисли - това е направо невъзможно...що разтягам в тази посока...щото е добре наистина да знаеш,а и ние да знаем от кво е?!?! .....пък и ква е логиката частиците да попаднат само в 4-ти ли каза цилиндър..... Мисля,че произхода на този абразив и причинените от него щети може би трябва да се търси другаде...Примерно ако и е сменян блока на тая кола,или самият двигател,който да е взет от някаква морга-двор на открито... такъв примерно който е бил без глава-отворен-в някой морга на открито,та да е с навяти в него прахоляци и песъчинки, и при подготовката му да не е изчистен добре....сещаш се че квото е влязло вътре е яко полепнало и засъхнало...та и иди го чисти и контролирай....по мога да повярвам, ама от завода-трърдо-не....Все пак,радвам се че си се оправил толкова светкавично, и...дълга да е радостта ти...споделяй и в последствие,ако има следистория случаят ти...а дано да няма..поздрави,успех156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
-
Аз все още пазя парченцата пресован пясък които с голяма трудност успях да извадя от тесните отвори на маслената магистрала.Имаше следи и на другите лагери но на четвърти цилиндър беше на -зле.На никой не му се вярва,но това което извадих е факт.А за смяна на мотора или главата никъде нямаше следи да са разглобявани.http://picbg.net/img.php?file=579af236b0ff9a21.jpg
Alfa Romeo 156 2.0 TS
Comment
-
... съжалявам за недоверието, но конкретните ти констатации наистина са озадачаващи....странно...сменил съм доста коли,предимно втора ръка....верно че тук взаимно се консултираме и за много-от най-дребните до всякакви проблеми покрай алфите,и човек като чете/а и има посетители които се шашват като скиват кво става-като повреди и гафове/може да се отчая,ако не е вътрешен.... но странно...при другите като че ли не са чак толкова изявени подобни проблеми,както тук... особенно като срив на двигател......аз съм чел доста из форума, има достатъчно случаи...но и погледни водещата страница примерно последните 2-3 седмици - няколко случая са със задиране или някакво дефектиране на двигателя...че и не са малко и бензинките дето гафят...принципно стар и въртян дизел си е по-беля,а тук масово гърмят и бензинки..... .че, ако ти си прав....ето ти една вероятна причина за това....разбира се интересното е това явление принципно да се сондира и на другите пазари....и при стари, и при нови коли...опа...отидох ного далеко..... този път се надскочих....и една шегичка...а-ве пич, що не го пусна този ти блок на двигателя с пясъка чрез снимки и факти пред "Таймс" например.... Знаеш ли от прозореца на каква Алфетка щеше да опъваш шийка сега, а?...156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
Comment